Het Probleem is: We hebben te weinig tijd!

Deggler Virtuele Business manager

Have your business Done.

Het probleem is we hebben te weinig tijd.             

Dat kunnen we met training en met met bewust plannen voor een gedeelte oplossen maar het is ook een probleem van focus. Hoe los je dat op? De eerste oplossing is:  je agenda is heilig, dus alle dingen die je plant moet je gewoon uitvoeren zowel zakelijk als privé.

Ook is er de mogelijkheid van 3 prioriteiten stellen per dag en zorgen dat die worden afgewerkt, bijgewoond of gewoon gedaan. Dat geeft een tevreden gevoel. Maar als je door de druk van de dag daar niet aan toe komt? Of als je juist die rode draad iedere dag na de koffie helemaal kwijt bent?

Een manager aanstellen is een dure grap maar vaak wel de beste oplossing. Een man of vrouw die de grote lijnen in de gaten houdt, snel de oplossingen aandraagt waar vaak je zelf niet aan denkt  en ook zelfstandig binnen de afspraken zaken uitvoert, belt of een mailtje verstuurd. Dat zou een persoon moeten zijn die bij afwezigheid waarneemt, als filter fungeert en zorgt voor continuïteit.

Dat geeft de ruimte voor plannen, delegeren, controleren en voldoende ruimte voor jou als ondernemer te functioneren,  zakelijk maar ook privé.

Inzet: per uur, dag of maand.
Locatie: Remote elders en in de cloud.
Rapportage: per dag of halve dag.

 

mail nu: kantoor@deggler.com en vraag om teruggebeld te worden

Bel nu 0135112917 en vraag naar Egbert van Weely

 

Flexibel en effectief. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *