Deggler Cybersecurity Team

Om de organisaties te beschermen hebben wij in samenwerking met NIS2foundation® en Fourteam Cybersecurity teams samengesteld.
Deze Teams maken gebruik van het controle & analyse systeem en de analyse matrix van NIS2foundation®.

Het samenstellen van een team om NIS2 IT-security te begeleiden bij een klant vereist een zorgvuldige selectie van verschillende disciplines om een uitgebreide dekking te garanderen. Hier zijn de disciplines die van cruciaal belang zijn voor een effectief team.

  1. IT Security Experts: Deze professionals hebben diepgaande kennis van NIS2-richtlijnen en -voorschriften, evenals expertise in het identificeren en aanpakken van beveiligingsrisico’s binnen IT-infrastructuur.
  1. Cybersecurity Analisten: Ze zijn verantwoordelijk voor het monitoren van systemen, het detecteren van potentiële bedreigingen en het initiëren van reactieve en proactieve maatregelen om de beveiliging te versterken.
  1. Compliance Specialisten: Deze experts zorgen ervoor dat de IT-systemen en processen van de klant voldoen aan de wettelijke vereisten van NIS2, inclusief rapportage en documentatie.
  1. Netwerk- en Systeembeheerders: Ze zijn verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van beveiligingsmaatregelen op netwerk- en systeemniveau, zoals firewall-configuraties, patchbeheer en toegangscontrole.
  1. Risk Management Consultants: Deze professionals voeren risicoanalyses uit, identificeren kwetsbaarheden en helpen bij het ontwikkelen van strategieën om risico’s te verminderen en te beheren.
  1. Data Privacy Experts: Met de nadruk op gegevensbescherming onder NIS2, spelen deze experts een cruciale rol bij het waarborgen van de privacy en het naleven van gegevensbeschermingswetten.
  1. Communicatie en Trainingsspecialisten: Zij zijn verantwoordelijk voor het communiceren van beveiligingsrichtlijnen naar medewerkers, het organiseren van trainingen en het bevorderen van een veiligheidscultuur binnen de organisatie.

Door deze disciplines te combineren, kan het team een uitgebreide en holistische benadering bieden om de IT-security uitdagingen van de klant succesvol aan te pakken.

Meer informatie?
neem contact met ons op:
Egbert van Weely
+31 646 721 101

Links:
NIS2foundation®
Fourteam

Translate »