NewFoundation

Welkom bij NewFoundation by Crossjob – Ontdek de Perfecte Match!

Hallo,

Welkom bij NewFoundation by Crossjob! We zijn verheugd om jou als nieuwe inschrijving te verwelkomen in onze community van getalenteerde Opdrachtgevers, Recruiters en HRM-specialisten.

Wist je dat er dagelijks maar liefst 34.000 mensen in Nederland bezig zijn met werving en selectie? En daar wil je bij zijn! Bij NewFoundation streven we ernaar om de perfecte match te creëren tussen Opdrachtgevers en professionals, waardoor waardevolle connecties ontstaan die leiden tot succesvolle samenwerkingen. Of je nu op zoek bent naar het ideale talent voor jouw bedrijf of als professional op zoek bent naar uitdagende nieuwe kansen, wij zijn er om je te ondersteunen.

We nodigen je uit om lid te worden van onze officiële Facebook-groep, waar je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures, branche-updates en waardevolle netwerkmogelijkheden. Je kunt de groep bereiken via deze link: https://www.facebook.com/groups/474250123541871/

Ontdek de mogelijkheden die NewFoundation te bieden heeft en maak deel uit van een dynamische gemeenschap die gericht is op groei, samenwerking en succes. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals welkom, en we kijken ernaar uit om samen met jou te bouwen aan een bloeiende toekomst!

Met vriendelijke groet,

Egbert van Weely

NewFoundation by Crossjob Team

Translate »