Vacature titel
01-07 Privacy Officer Middelburg 36 uur 12 maanden plus
Geldig tot
1 juli 2024
Beschrijving

Voor onze klant Gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar een Privacy officer (detavast).

 

De voorkeur gaat uit naar een detavastconstructie waarbij de mogelijkheid is om de deskundigen na 12 maanden kosteloos over te nemen.

 

Persoonsgegevens en privacy zijn voor Middelburg erg belangrijk. We verzamelen, gebruiken, beheren én bewaren het zorgvuldig, veilig én vertrouwelijk. En daar ligt een mooie rol voor jou als Privacy Officer. Als jij de persoonlijke info van onze burgers als in een burcht kunt bewaken, heb jij de sleutel naar een mooie baan.

 

Maak jij werk van privacy- en gegevensbeschermingsrecht?

Van kinderen tot senioren. Van studenten tot gezinnen. Al onze bewoners vertrouwen op jouw kennis van de wet en skills op het gebied van privacy. Je vormt een team met de Chief Information Security Officer en Functionaris Gegevensbescherming. Hebben we vragen over privacy, dan vertel jij helder hoe het zit. Samen met de CISO zorg je voor bewustwording, scholing en training.

Je kijkt constant hoe je risico’s kunt minimaliseren. Als een aanpassing van het privacy-beleid nodig is, vertrouwen we op jouw plan en implementatie. Collegiaal als je bent, laat je ons elke keer weer zien hoe we veiliger kunnen werken. Zo help je ook met Privacy Impact Assessments (DPIA’s) en zorg je ervoor dat  het register van verwerkingen wordt bijgehouden.  Alles wat je doet, voldoet aan de AVG en geldende wetgeving. Het bestuur, het management en je collega’s zeggen al snel: ‘Bij jou is de privacy van bewoners in goede handen!’

 

Verantwoordelijkheden

Waarmee jij Middelburg versterkt:

Voor deze baan heb je een relevant hbo-diploma en een paar jaar ervaring in een vergelijkbare functie nodig. De privacywetgeving kent voor jou geen geheimen. Je bent analytisch, praktisch en handelingsgericht. Waarbij je niet bang bent om tegen de belangen van anderen in te gaan. Veiligheid én voldoen aan de AVG-wetgeving staan voor jou altijd voorop. Je weet veel van ICT, informatiebeveiliging en Baseline informatiebeveiliging Overheid (BIO).

Kwalificaties

Bij de Gemeente Middelburg is er de mogelijk om 50/50 te werken vanuit kantoor en vanuit huis. Houdt er wel rekening mee dat dit tijdens de inwerkperiode anders kan zijn en dat de voorkeur uitgaat naar kandidaten die niet van te ver weg wonen.

 

Aanvullende informatie:

 

  • Graag ontvangen we in de persoonlijke motivatie een onderbouwing waaruit blijkt dat de kandidaat over de gevraagde competenties beschikt.
  • Als de kandidaat mag starten bij de klant, dan zal er een pre-employmentscreening plaatsvinden. Wij sturen u op dat moment de daarvoor benodigde documenten toe. Uw kandidaat mag pas starten na afronding van de pre-employmentscreening.

 

  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.

 

  • De kandidaat beschikt over een legitimatiebewijs (een paspoort of identiteitskaart), welke bij intake én op de startdatum van het contract van de kandidaat geldig is en ter controle kan worden overlegd.

 

Zzp'er toegestaan

Ja

Optie tot verlengen

 

Scholing

reactie en vragen:

Start in Overleg

Egbert@crossjob.nl
0646721101

Type dienstverband
Voltijds
Startdatum vacature
zsm
Looptijd vacature
12 maanden
Industrie / Sector
overheid
Werklocatie
Middleburg, Zeeland, Nederland
Bijlage
Geplaatst op:
26 juni 2024
Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!